Over ons

Werken, groeien en bovenal plezier hebben.

Wij zijn Work N Grow, een innovatieve maatschappelijke organisatie die kandidaten begeleidt en opleidt. Wij ondersteunen kandidaten op het gebied van (vrijwilligers)werk, opleiding, stages, netwerk, schulden en zorg.

Wij zetten ons in voor jongeren en andere kwetsbare doelgroepen, zoals dak- en thuislozen, statushouders, alleenstaande ouders en volwassenen.

Binding en connectie met de doelgroep!

Ons team bestaat uit gedreven deskundigen, professionals, vrijwilligers en stagiaires. Persoonlijke binding en connectie met de doelgroep is voor ons heel belangrijk en het team is een perfecte weerspiegeling van de doelgroep op het gebied van ervaring, diversiteit en leeftijd. Daarnaast bestaat ons team uit experts met een achtergrond in het sociaal domein, arbeidsbemiddeling en onderwijs.

Wat anderen 'over ons' zeggen

" Ik heb de samenwerking met Work N Grow als heel fijn ervaren. Enthousiasme, goede energie, klik met de doelgroep, vertrouwen, kennis, actie, creatief, zijn woorden die zeker van toepassing zijn op de inzet van
Work N Grow"

LEC Medewerker - ROC van Amsterdam

" Enthousiast, inspirerend en strak "

Manager Loopbaan expertise - ROC van Amsterdam College Centrum

Over ons

Work N Grow zet zich in voor jongeren. Wij zorgen ervoor dat jongeren net dat duwtje in de juiste richting krijgen en zelfredzaam worden tijdens èn na hun studie. Want hoe belangrijk is het voor jongeren om hun studie af te maken en dat zij na hun studie op eigen benen kunnen staan? Om dit te bewerkstelligen werken wij met coaches die niet zo lang geleden zelf tot deze doelgroep behoorden. Ons team bestaat uit o.a. uit ex-MBO’ers met elk een eigen expertise binnen het onderwijs en jongerenwerk. Zij weten als geen ander hoe moeilijk het is om een juiste keuze te maken en zij weten ook als geen ander hoe ze de doelgroep in beweging krijgen. Dit maakt dat onze dienstverlening een unieke aanvulling is op de lessen en trajecten die vanuit scholen of andere instellingen worden aangeboden. Wij stellen ons graag an jullie voor!

Kevin van Windt

Founder

Minhtri Nguyen

Next Coach

Houssain Jabir

Next Coach

Rachid Lisand

Next Coach

Chendel Richards

Next Coach

Marwin Samseer

Next Coach

Samen werken aan jouw groei.

Onze organisatie staat voor mensen in hun kracht zetten, inclusief onze eigen kandidaten en onze eigen medewerkers. Ons motto: ‘Vandaag werken aan de groei van morgen!’