Next move traject

The next move.

Vanuit Work ’N Grow hebben wij het Next Move-traject ontwikkeld. Dit traject is speciaal bedoeld voor jongeren tussen 16 en 27 jaar die vastlopen in hun loopbaan. Ze weten bijvoorbeeld nog niet goed welke studie bij hen past, vragen zich af of ze niet beter kunnen gaan werken, zijn geïnteresseerd in een combinatie van werken en leren of het ontbreekt ze aan motivatie.

Het is voor deze groep jongeren heel lastig om te bepalen welke opleiding of baan bij hen past. Dat is waar het Next Move-traject bij kijken: de jongeren begeleiden bij het maken van hun next move

Tijdens de intake schetsen we een duidelijk beeld van de behoeftes, verwachtingen en het traject. Het Next Move-programma is een aanvulling op de reguliere scholing en oorspronkelijk een programma van zeven weken met voldoende ruimte voor maatwerk.

Het bestaat uit een reeks activiteiten en aan het einde van het traject hebben de jongeren een helder beeld van zichzelf en weten ze beter waar hun behoeftes liggen en wat hun capaciteiten zijn. Het programma geeft ook inzicht in welke opleidingen en banen ongeschikt zijn.

Interesse?

Voor meer informatie over het programma, de aanmelding en andere vragen kunt u hier contact opnemen.